Wilt u meer weten over Landgoed Rijckholt? Klik hier

Bed & Breakfast

Restaurant de Korenbeurs

Restaurant de Korenbeurs is uitgeroepen tot het 6e beste restaurant in de top 10 van Zeeland door Iens in 2018. Daarbij heeft Iens ons uitgeroepen tot "Insider"- een restaurant dat wordt aangeraden door Iens zelf - en we horen zelfs bij de top 250 van die Insiders! En omdat Iens dit baseert op de recensies van onze eigen gasten willen wij u daar hartelijk voor bedanken!

De Michelingids van 2018 had ons al beoordeelt met een "bestekje". Daar is in de gids van 2019 een "Michelinbordje" bij gekomen! Wat staat voor een kwaliteitsvolle keuken: "Bereidingen van kwaliteitsproducten, een vakkundige chef. Gewoonweg lekker eten!" Daar zijn wij heel trots op!

De Gault Millau 2019 heeft ons beoordeeld met 12 punten!

De culinaire recensenten van de PZC ( Provinciaalse Zeeuwse Courant) hebben ons afgelopen zomer stiekem een bezoek gebracht; waarbij we een prachtige recensie hebben gekregen. Dat zorgde er zelfs voor dat wij in de top 5 van beste restaurants van Zeeland 2018 stonden! Ze noemde het "een van de mooiste zaken die we hebben bezocht". Wij zijn natuurlijk super trots op ons team voor het behalen van deze nominatie. Leest u hier de recensie terug Lees artikel PZC over Restaurant de Korenbeurs te Geersdijk

en hier de nominatie van de top 5 Lees artikel over de nominatie

Barbara's Bed & Breakfast heeft gastbeoordelingen op Tripadvisor

Wilt u een keer komen dineren bij ons in het restaurant?

Bekijk dan de eigen website van de Korenbeurs op Landgoed Rijckholt

of neem direct telefonisch contact met ons op om te reserveren via 0113-302100 (vanaf 11:00 uur)

of via e-mail korenbeurs@landgoedrijckholt.nl

Wij zijn alle dagen van het jaar geopend.

Kleine lunch: 12:00-16:00 uur

à la Carte lunch: 12:00-14:00 uur

Diner vanaf 18.30 uur