Wilt u meer weten over Landgoed Rijckholt? Klik hier

Bed & Breakfast

Over ons

Wij hebben echt een familie voor een Landgoed

Barbara staat voor gezelligheid, een fijne lach en een goed gesprek. En waar Rob voor staat dat weet hij zelf nog steeds niet!


Wat wij belangrijk vinden in een Bed & Breakfast is het persoonlijk contact. En daarom introduceren wij ons wat uitgebreider.

Wij hebben zo langzamerhand best een uitgebreide familie, want wij zijn een wat ze wel noemen samengesteld gezin. Barbara is nu 8 jaar gescheiden en Karin de eerste vrouw van Rob is 6 jaar geleden overleden. Wij hebben samen 5 kinderen en inmiddels al 6 kleinkinderen. Wij zijn gek op kinderen en vinden het dus heerlijk als we zien dat ze allemaal op de trampoline springen of achter elkaar aan rijden in de skelters.

In het dagelijks leven is Barbara bladmanager bij een uitgeverij voor Ziekenhuismagazines. Dit bedrijf is gevestigd in Sneek, maar omdat Barbara de buitendienst doet, kan zij dat vanuit Geersdijk prima regelen voor Zuid- West Nederland.

Rob is arts en heeft een verleden als GGD directeur en ziekenhuis directeur van het Westeinde ziekenhuis in Den Haag geweest. En in 1996 is hij gestart met het Digitaal ziekenhuis. Dat snel is uitgegroeid tot een internetuitgeverij, die www.ziekenhuis.nl en www.gezondheidsplein.nl exploiteert. Dit bedrijf heeft hij inmiddels overgedaan aan zijn zoon Jan Thij die dit vanuit Utrecht runt. En nu weer samen met zijn vrouw Marieke een nieuw initiatief is gestart, wat www.thuisafgehaald.nl heet.

Hans de zoon van Barbara heeft de mooie glimlach van zijn moeder geërfd en is actief in de sales bij Maandag en is zelfs medewerker van het jaar geweest, waar wij allen heel trots op zijn. 

Linda en Laura is de tweeling van Barbara. Twee mooie jonge dames, die uitgevlogen zijn naar Noord-Holland en Tilburg. Ze komen graag met hun partner hun familie opzoeken in het Zeeuwse.  

En onze Kim is de oudste dochter van Rob. Zij getrouwd met Lucas en zij geeft leiding aan de woongemeenschap voor ouderen met zorg op het Landgoed. Hun 3 kinderen, Dees, Ted en Tip zijn vaak op het Landgoed om te spelen bij opa en oma. Op woensdagavond is Kim bijna altijd aanwezig in het restaurant om mee te eten aan de gastentafel, dit is het wekelijks drie gangen diner waar ook de bewoners die zelfstandig wonen en in hun eigen appartement koken mee eten, om zo even gezellig bij te praten en elkaar te ontmoeten. Bed & Breakfast gasten zijn ook welkom aan de gastentafel, als de tafel daarvoor nog ruimte biedt. Het is altijd heel gezellig en het is altijd weer leuk om te zien wat voor een bijzondere verhalen er uitgewisseld worden.