Wilt u meer weten over Landgoed Rijckholt? Klik hier

Bed & Breakfast

Over Landgoed Rijckholt

Landgoed Rijckholt is een natuurgebied van bijna 7 hectare midden op het eiland Noord-Beveland, dichtbij Veere, Domburg en het Noordzeestrand.

Het landgoed is een echt familiebedrijf, het wordt gerund door de familie Bakker. Kim Bakker heeft haar vader Rob Bakker opgevolgd als directeur van het landgoed. Hierop bevinden zich onder andere een particuliere woonzorgvoorziening voor ouderen, een kinderopvang, een academie, restaurant de Korenbeurs en Barbara’s Bed & Breakfast.

Het restaurant 

Soms is het heerlijk om even niet op je eigen kamer te zitten, maar met een boek weg te zakken bij de open haard of op het terras.

In ons restaurant wordt je door gastvrouw Anniek en chef Jaco altijd gastvrij ontvangen. Zij maken graag een lekker kopje koffie of thee voor u en ze hebben natuurlijk ook lekkere wijnen en mooie streekproducten. 

Wat u moet weten  

Voor B&B gasten is het belangrijk om te weten dat zij logeren bij een bijzondere woongemeenschap voor alle generaties en dus ook voor ouderen. Wij streven ernaar dat ouderen en jongeren gezellig met elkaar kunnen verblijven. Genieten van de kinderen en de landelijke rust, veel mooie natuur, beestjes en leuke speelmogelijkheden. Het merendeel van onze bewoners zijn ouderen, de kleinkinderen vinden het een heerlijke plek om bij opa en oma te komen logeren.

Wij zijn gek op dieren. Ons motto is: “hou de deuren dicht anders komen de kippen binnen”. Iedere dag rapen we onze eigen eieren. Met dank aan de haan, die de kippen iedere dag weer stimuleert tot productie. 

’s Ochtends vroeg kun je bij het ontbijt vragen om wat voer voor de kippen en de schapen. Dan ga je samen met papa of mama op je eigen voederronde. Ezels eten snel te veel, dus aan hen mag je geen extra brood geven. Als je hen wat wilt geven, pluk dan wilgentenen, die vinden ze heerlijk.

Tussen Veerse Meer en Oosterschelde