Wilt u meer weten over Landgoed Rijckholt? Klik hier

Bed & Breakfast

Het eiland Noord-Beveland

Het Landgoed Rijckholt ligt op Noord-Beveland dichtbij Kortgene, een dorp aan het Veerse Meer met veel winkeltjes en leuke restaurants. Goes, op 15 minuten rijden van het landgoed, is het winkelhart van Zeeland. 
Naar Rotterdam en Breda is een klein uurtje rijden. Binnen een straal van 25 kilometer bevinden zich 4 golfbanen.
 

Vogelliefhebbers van heel Europa komen naar de "inlagen" van de Oosterschelde vanwege de bijzondere vogelpopulatie. Vlakbij het landgoed zijn prachtige natuurgebieden met vergezichten over water en het weidse land zowel met de auto als de fiets goed bereikbaar. 

Voor (klein)kinderen die van zeilen houden zijn er talloze mogelijkheden om te zeilen en te (kite)surfen, wat vanaf de kant voor ouderen een prachtig spektakel is om te zien.

Gezelligheid en cultuur

U zult versteld staan van de kunst en cultuur op ons eiland. Regelmatig halen wij de activiteiten naar ons toe door muziekuitvoeringen, lezingen en exposities te organiseren in het restaurant.

Fietsen

Op Noord-Beveland kun je heel goed fietsen. Er zijn veel verschillende fietsroutes. Een voorbeeld hiervan is het Rondje Veerse Meer. https://www.route.nl/fietsroute/524101/fietsen-langs-het-veerse-meer