Wilt u meer weten over Landgoed Rijckholt? Klik hier

Bed & Breakfast

Onze kamers

Een scala aan mogelijkheden

Iedere kamer in de Bed & Breakfast heeft zijn eigen thema en inspiratie. Daarnaast heeft iedere kamer een eigen badkamer met toilet en bad of douche. Sommige gasten vinden het heerlijk om languit in bad te genieten van de rust en ontspanning, maar andere kiezen liever voor een praktische instap zonder slipgevaar.

Om u te helpen een geschikte keuze te maken, hieronder een korte opsomming van onze mogelijkheden:

1. Een twee-persoonskamer met de deur direct naar de tuin. Hier kunt u buiten heerlijk genieten van de zonsondergang. Aan deze kant van het gebouw worden honden in de kamers toegelaten.

2. Een twee-persoonskamer met de deur direct aan de “hofjes-tuin”. Dit is de ware zuidkant, waar u de ochtendzon heeft. Aan deze kant van het gebouw - rekening houdend met allergieën - zijn geen honden toegestaan.

3. Een hoekkamer voor 2 personen - 1 babybed kan hierbij geplaatst worden. Deze kamers op de begane grond hebben een extra openslaande deur en daardoor een nog directere verbinding met de natuur.

4. De familiekamers zijn allen op de eerste verdieping. Zowel boven de overige Bed & Breakfast kamers als boven het restaurant. Er bevindt zich een tweepersoonsbed en een bed voor 2 kinderen. Ook kan er nog een extra (baby) bed bijgeplaatst worden voor een 3e kind. De kamers boven het restaurant kunt u eventueel per 2 kamers huren, mocht u met meer dan 3 kinderen zijn. U heeft dan een eigen opgang en de grotere kinderen slapen direct aan de andere kant van de gang.

Voor gasten met allergieën is een kamer in het Bed & Breakfast gebouw aan te raden, omdat in het dak van de oude schuur ( het restaurant) stro verwerkt is.

Wij beschikken naast onze kamers over één appartement. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een eigen keuken, woonkamer en een badkamer. Wij verhuren het appartement voor minimaal een week.

Boek hier direct online uw kamer

U krijgt een bevestiging per e-mail

Natuur, rust en prachtige wolkenluchten en zonsondergangen

Het buitengevoel  is maximaal omdat iedere kamer een deur direct naar de tuin heeft en de vier hoekkamers tevens openslaande deuren naar buiten hebben. De kamers hebben geen van allen een televisie of radio zodat optimale rust gewaarborgd wordt.