Wilt u meer weten over Landgoed Rijckholt? Klik hier

Bed & Breakfast

Arrangementen

Culinair genieten met een speciaal aanbod. Dat is wat wij u bieden

Aan gasten die een verblijf combineren met diners in het restaurant bieden wij altijd een voordeel. Ook als u een paar dagen bij ons wilt logeren of gebruik wilt maken van het laagseizoen of de midweek hebben wij interessante aanbiedingen voor u.

Hieronder beschrijven wij een aantal van onze meest populaire arrangementen (voor een overzicht, die het overzicht arrangementen)

Verlening van uw verblijf is mogelijk op basis van half pension, een driegangenmenu van de Chef​ € 32,50 per couvert.

Het Oosterscheldekreeftarrangement € 215,- p.p. loopt van 30 maart 2018 t/m 15 juli 2018 (zolang de voorraad strekt)

Ontvangst met een aperitief. Eerste avond een 3-gangen Oosterscheldekreeftmenu met een fles kreeftenwijn. (de overige dranken zijn niet meegenomen in het arrangement) Tweede avond een plateau met schaal- en schelpdieren. Hier hebben wij een wijnadvies bij. Elke ochtend ontbijtbuffet tussen 8:30 en 10:00 uur. 

Het gastronomische arrangement v.a. € 180,- p.p.

Een verblijf van 2 dagen voor culinaire fijnproevers. Wij ontvangen u met een aperitief van het huis.

De eerste avond geniet u van een 4-gangen keuze menu en de tweede avond serveren wij het plateau van schaal- en schelpdieren met alle Zilte Zeeuwse Zaligheden zoals: kreeft, krab, mesheften, kokkels en mosselen.

Overdag geniet u van de vele bezienswaardigheden die Zeeland te bieden heeft. Of u gaat naar het strand. Ook wordt Zeeland steeds meer bezocht vanwege de vele mooie fietsroutes. Met de elektrische fiets  is zelfs een route met tegenwind een ontspannen ritje. Met de mooie vergezichten en wolkenluchten waant u zich fietsend door een schilderij van Toorop of een vroege Mondriaan.

Het gastronomisch arrangement is alle dagen boekbaar en excl. toeristenbelasting en excl. dranken.

Het weekendarrangement v.a. € 127,50  p.p.

Een volledig verzorgd weekend in Zeeland. In de winter start dit vrijdagavond bij de haard en zondag na het ontbijt zwaaien wij u weer uit. U wordt verrast op vrijdag- en zaterdagavond met het menu van de chef. Uiteraard kennen wij hierin de varianten, vis, vlees en vegetarisch. Iedere ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Overdag adviseren wij u graag over de rustieke plaatsen Veere , Middelburg en Zierikzee. En ook de maritieme musea, Neeltje Jans, of het Watersnood museum zijn de moeite waard.

Het weekendarrangement is excl. toeristenbelasting en exclusief dranken. 

Het midweek arrangement  v.a. € 102,50  p.p.

U kunt kiezen voor de 2, 3 of 4 daagse variant. Ook in dit arrangement wacht u elke avond weer een nieuwe verrassing van onze chef. Een 3-gangen menu voor fijnproevers.

Het midweekarrangement is van zondag t/m donderdag boekbaar en excl. toeristenbelasting en excl. dranken.

De prijzen voor meerdere dagen staan in het schema onderaan de pagina.

Kerst arrangement à € 195,- p.p.

Aankomst maandag 25 december 1e kerstdag vanaf 14.00u; ontvangst met een welkomstdrankje en een kersthapje. 1e Kerstavond om 18.00u start het 5-gangen diner inclusief aperitief van het huis, dit menu kan eventueel uitgebreid worden met een wijnarrangement. 2e Kerstavond om 18.00u een 3-gangen diner, ook hier kunnen wij uw mooie wijnen bij aanbieden. Inclusief zijn twee overnachtingen in een tweepersoonskamer en beide ochtend een luxe kerstontbijtbuffet.

Oud & Nieuw à € 135,- p.p.

Aankomst zondag 31 december vanaf 14.00u; ontvangst met een welkomstdrankje. Om 18.30u start het diner; Aperitief van het huis, gevolgd door een 3-gangen diner. De volgende ochtend wacht een luxe ontbijtbuffet. Omdat wij ons bevinden op een landgoed waar ook ouderen wonen, sluit ons restaurant om 22.00u en is het niet toegestaan vuurwerk af te steken. Om het nieuwe jaar toch goed in te luiden krijgt u een flesje champagne voor 2 personen mee naar de kamer met lekkere hapjes; zodat u samen op de kamer het nieuwe jaar kan vieren.

Mail om te reserveren info@landgoedrijckholt.nl. Of bel 0113-302100.

*Voor arrangementen en voordeelaanbiedingen geldt de hoogseizoenstoeslag van 1 juli tot 1 september en in de periode Hemelvaart, Pasen, Pinksteren en kerst.

 Alle arrangementen zijn op basis van een standaard tweepersoonskamer.